“Mijn Jeugd vermoord”

Willeke Meijer werd in 1959 geboren te Rotterdam en werd als meisje van 7 jaar door haar eigen moeder aan pedofielen verhuurd. Ze was zeven jaar toen moeder Bep haar meenam naar de stad voor nieuwe kleren. Willeke zag dat als een cadeautje, normaal sloeg of snauwde haar moeder alleen maar. Na afloop nam ze haar mee naar het café op de hoek, waar ze van ‘ome Karel’ limonade en schuimblokken kreeg. Die vond ze destijds heel erg lekker.

Ze moest bij ome Karel op schoot gaan zitten. Hij streelde haar borstjes, die ze natuurlijk nog helemaal niet had. Toen hij er in kneep schreeuwde Willeke hard en sprong van zijn schoot. Bep gaf haar een klap en zette haar terug op zijn schoot. Alleen nu had hij zijn broek uit… Die dag werd Willeke voor het eerst verkracht. Vanaf dat moment werd ze met regelmaat verhuurd aan ‘ooms’ en hun vrienden.

hartverscheurend

Als tienermeisje van 16 jaar oud ging ze een relatie aan, die in een huwelijk resulteerde. Op 18 jarige leeftijd werd haar eerste dochtertje geboren. Het was een slecht huwelijk, dus ze besloot van hem te scheiden. Daarna kreeg ze een relatie met een andere man, die aanvankelijk heel lief voor haar was. Ze kreeg opnieuw een dochter. Maar ook hij begon haar te mishandelen. Uiteindelijk bleek dat hij zich aan haar oudste dochter vergreep.

Ze deed aangifte, maar na een paar maanden kwam hij alweer vrij. Woest verscheurde ze de aangifte op het politiebureau en zei: ‘De eerste die nu nog aan mijn dochter komt, gaat eraan!’ Na haar scheiding van deze man kwam ze in een relatie terecht, die haar in een horrorverhaal van zeer ernstige en grove lichamelijke en seksuele mishandeling deed belanden.

kindermisbruik_gr

Tijdens deze relatie werd haar tweede dochtertje geboren. Maar ook deze relatie eindigde met de arrestatie van deze man na vermeend seksueel misbruik van zijn stiefdochtertje. Hierna kwam ze in een relatie terecht met een jongere man, met wie ze ook trouwde, en die haar in een negatieve spiraal van drugsgebruik meetrok.

Tijdens deze relatie leerde zij een vriend van de familie van haar man kennen. Deze oudere man wierp zich op als een begripvolle luisteraar, die open leek te staan voor al het levensleed, wat zij vanaf haar prille jeugdjaren had meegemaakt. Henk was een soort vaderfiguur voor haar die geregeld bij hen over de vloer kwam. Willeke vertrouwde hem, tot haar inmiddels twaalfjarige dochter zei dat Henk haar had verkracht.

Toen ze hem ermee confronteerde zei hij alleen maar: ‘Nou en? “Op dat moment knapte er iets en heb ik een mes gepakt” verteld Willeke . “Voor mijn gevoel vermoordde ik niet alleen hem, maar ook mijn moeder, alle mannen die mij en mijn dochter hadden misbruikt en mishandeld en alle pedofielen in het algemeen.” Ze werd vervolgd voor moord in plaats van doodslag, omdat in een politierapport stond dat ze had aangekondigd de eerste man die weer aan haar dochter zat, te doden en zat zeven jaar vast. Inmiddels is ze vrij en zet ze haar strijd voort.

mijn jeugd vermoord

BOEK paperback

Formaat 145×210
353 pagina’s in zwart-wit, 8 pagina’s in kleur.
ISBN: 9789081968904
Levertijd: 2-3 werkdagen
Prijs: € 23,50
BESTELLEN

Het boek “Mijn Jeugd vermoord” is een aangrijpend levensverhaal van een vrouw wiens levenspad zeker niet over rozen is gegaan. Haar motivatie om dit op papier te zetten is, dat ze daarmee hoopt mensen de ogen te openen voor het leed wat kinderen en vrouwen kan worden aangedaan. En om mensen, die hiervan getuigen zijn, te motiveren om daadwerkelijk in te grijpen of daders aan te geven. Zodat slachtoffers niet de fout maken, die zij zelf helaas wel heeft begaan op een dieptepunt in haar leven. Het boek is rijkelijk voorzien van foto’s en fragmenten uit originele documenten. Een boek wat de moeite waard is om te lezen!

Een gedachte over ““Mijn Jeugd vermoord””

  1. Hoef het niet te lezen. ben 150.000 x mishandeld, leefde in een concentratiekamp. Natte kranten om geslapen bij 25 graden onder nul, slavenarbeid, 8 -10 keer mishandelingen, vernederingen , beledigen, broers en zus tegen me opzetten, van de goorste dingen beschuldigd e daarom weer mishandeld, schedelinslag, eten uit de vuilnisbakken, publiek vernederen, strafappel in pyjama bij 25 graden onder nul (7uur ‘ morgens en dan met blot handje kolen scheppen en bewusteloos getrapt worden.omdat het niet snel genoeg ging…Alles raakte en ben ik kwijt als buitengewoon lief kind en als idem volwassene. In 1998 bleek ik geniaal te zijn, HSP en nog good-looking ook zelfs…Zelfs DAT wist ik niet…wie was ik. Ik of…was ik ZIJ…of HIJ. Wel ik hou het erop als een spin te zijn volgespoten met maagsappen die mij oplosten..en zij aten mij…allemaal. Zo dit is het korte verhaal en boek ooit. Krijg ik nu een prijs:)…Met respect Dirk van Kampen. Noordwijk aan Zee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *