Kindermishandeling discrimineert niet!

Kindermishandeling discrimineert niet op basis van:ras leeftijd kleur geslacht geloof of klasse! Kindermishandeling slaat overal steeds weer toe, meedogenloos en in alle lagen van de bevolking.

Het aantal  kindermishandeling is inmiddels gestegen tot rond de 350.000  per jaar. Elke week overlijdt er een kindje aan de gevolgen van mishandeling of verwaarlozing.

Een op de 4 meisjes en een op de 6 jongens wordt voor het 16e levensjaar seksueel misbruik ! Elke dag krijgen zo’n 165 kinderen voor het eerst te maken met seksueel geweld.

discrimineerd niet

Verder leven er  in ons eigen kikkerlandje maar bijna 400.000 minderjarige kinderen in een huishouden met een inkomen onder de lage – inkomensgrens, dat moet niet kunnen in een rijk land als Nederland!

Wekelijks lopen er jongeren weg  van huis of uit instellingen, gemiddeld 2 a 3 per week, en hoewel het grootste deel van deze jongeren binnen enkele dagen weer terecht is zijn er ook veel die niet terug keren!

De zorg van onze kinderen is een zorg van ons allemaal, en allemaal samen kunnen we wat veranderen aan bovenstaande en anderen misstanden!

Sluit je ogen niet voor kindermishandeling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *