SintEnKerstactie Voor de lach van een kind.

Voor alle ouders van Schouwen Duiveland die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken tijdens de decembermaand.

De decembermaand is altijd een dure maand en voor gezinnen die moeten rondkomen van een minimuminkomen vaak ook een belastende maand want we willen er allemaal voor zorgen dat de kinderen een leuke herinnering hebben aan Sinterklaas en Kerst. Ze zijn bijna het hele jaar lief geweest en willen net als kinderen met ouders die wat meer te besteden hebben ook graag cadeautjes krijgen van Sinterklaas of onder de kerstboom.

Om deze gezinnen te kunnen helpen organiseerd de Stichting Voor de lach van een kind dit jaar ook weer de decemberactie.

Kent u of bent u iemand met kinderen tot 12 jaar rondkomend van een minimum inkomen of met financiële problemen dan willen wij  helpen de komende feestdagen wat aangenamer te maken.

speelgoe

Hiervoor hebben we in samenwerking met een supermarkt en gulle gevers speelgoed ingezameld als cadeau voor de feesten die er aankomen. Het betreft gebruikt speelgoed dat door onze vrijwilligers van te voren wordt uitgezocht op gebreken.

Wilt u van onze hulp gebruik maken of helpen kunt u een mail sturen naar: info@voordelachvaneenkind.nl u krijgt dan een mail terug met een afspraak voor tijd en locatie. Als u speelgoed wilt doneren kan dat bij AH in de Goedzakdoos, het speelgoed komt dan vanzelf bij onze stichting terecht.

 Wij begrijpen dat het moeilijk kan zijn om deze stap te zetten, maar wij garanderen discretie en respecteren uw privacy en hopen zo ook voor u en uw kinderen de feestdagen een feest te laten zijn.

Een gedachte over “SintEnKerstactie Voor de lach van een kind.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *