Wat doen wij

Programma 2016

Met de Paashaas op de foto

Zaterdag 19 maart van 13.00 tot 17.00 uur zijn alle kinderen welkom om zich te laten fotograferen bij Bolle dier en tuin in Zierikzee. De kindjes die dat willen mogen samen met de Paashaas op de foto, maar als je dat liever niet wilt kan dat natuurlijk ook.

Epositie Kunstenaars voor Kinderen: 11 – 19 juni 2016

Tijdens deze expositie kunt u werk bewonderen van bekende en minder bekende kunstenaars. Ook zullen we kunst exposeren met als thema de Nieuwe Kinderwereld

De expositie is in de week van de Kunstschouw,  en vind plaats bij Kunstatelier Gina in Noordwelle. Tijdens de expositie zijn er elke dag Stoere Strijders aanwezig zijn om uitleg te geven over wat we doen als stichting.

Burghse dag: 13 augustus 2016

Tijdens de Burghse dag zal Voor de lach van een kind weer een kraam inrichten in Burgh, met informatie over de stichting, knuffels voor alle kinderen, schminken, en natuurlijk vuile was

Week tegen kindermishandeling: 2e week november

Tijdens deze week zullen we weer op ludieke wijze aandacht vragen voor het onderwerp kindermishandeling.

SinterKerstEnNieuw actie

Een mooie actie waarbij we alle mensen die leven onder het bestaansminimum een feestelijke decembermaand bezorgen.

Alle kinderen weerbaar: zodra we geld hebben voor deze opleiding

Medio 2016 willen we een aantal van onze stoere strijders opleiding Rots & Water laten volgen om op scholen, maar ook in gezinnen waar het nodig is de training Rots & Water te kunnen geven.

Zie: http://www.rotsenwater.nl/inhoud-en-ontwikkeling/wat-is-rots-en-water/