Annemieke Laros

Sinds een jaar of 12 is Annemiek met beeldend vormgeving bezig. Op traditionele wijze hakken in steen vindt zij super. Het leren kennen van het materiaal en het gereedschap en ontdekken wat je er zoal mee kunt doen. Ik ben nog in volle ontwikkelingen nog lang niet uit geleerd of klaar met ontdekken.

zwangere vrouw

Enkele jaren heb ik lessen gevolgd bij Ellis Schoonhoven specifiek in het beeldhouwen in hard steen zoals marmer, Belgische hard steen en Perzische travertijn. Later bij Casper ter Heerdt uit Nijmegen waar ik met andere technieken heb leren werken zoals brons gieten, gips en klei. Deze technieken geven mij meer mogelijkheden om mij uit te drukken in het materiaal.

Mama

Als ik mijn atelier betreed vergeet ik de wereld om mij heen. Het liefste druk ik mij uit in vrouwelijke vormen. Het mooie aan werken in steen vind ik dat als ik aan het werk ben de steen tot leven lijkt te komen. Als de emotie die ik gevoeld heb tijdens het creëren ook ervaren wordt door de ander maakt mij dat blij omdat die emotie zichtbaar is geworden.

Liggend_detail

Website; www.annemieklarosbeelden.nl

e.mail; laros.annemiek@gmail.com