SinterKerstEnNieuw actie

Zoals we allemaal weten is een fijne onbezorgde jeugd van essentieel belang voor de ontwikkeling van het kinderbrein. Kinderen met een nare jeugd (kindermishandeling, seksueel misbruikt) zijn vaak voor het leven beschadigd. Ook leven in armoede is voor kinderen een nare ervaring die ze vaak lang met zich meenemen.

Stichting Voor de lach van een kind zal zich daarom deze decembermaand inzetten om de kinderen uit de echte minima-gezinnen een fijne Sint,Kerst en Oud en Nieuw te bezorgen. Gelukkig zet de sinterklaasbank zich al in om een mooi sinterklaasfeest te geven aan deze kinderen maar extra kadootjes voor in de schoen zijn natuurlijk altijd welkom. Kinderen die heel het jaar lief zijn en dan van de Sint veel minder kadootjes krijgen als dat “rotkind” op school is natuurlijk niet eerlijk.   Ook de kerst is  vaak een financiële inslag voor de ouders waardoor er geen kerstboom is, geen lekkers en geen kadootje onder de boom. Kerstmis wordt een vergeten feest omdat de ouders het niet kunnen betalen, en de kinderen nemen dat de rest van hun leven mee…

Wij, de Stoere Strijders van Voor de lach van een kind, willen graag zorgen dat deze kinderen een mooie kerstboom krijgen, die ze zelf mogen versieren samen met de ouders. Dat er een doos met lekkers is voor de kerstdagen en Oud en Nieuw, en als het lukt een klein kadootje onder de boom en kadootjes voor Sinterklaasavond.

christmas-tree-presents

OM DEZE ACTIE SUCCESVOL TE MAKEN HEBBEN WE JULLIE HULP HARD NODIG!!!

Heeft u nog kerstspullen of nog werkende kerstlampjes op zolder liggen die niet meer gebruikt gaan worden, maar nog wel netjes zijn… en een beetje van deze tijd?

Wilt u graag een klein kadootje schenken voor onder de boom? Omdat we de wintermaanden in gaan zijn vooral knutselspulletjes, of ander binnenspeelgoed voor erg welkom.

Kerstspullen of speelgoed kunt u afgeven op Prunjewekken 18 in Serooskerke – even bellen of we thuis zijn is wel gewenst 0643492343. In de loop van dit jaar zullen we ook nog een inzamelingsactie houden bij de Beuze in Zierikzee waar u dan uw spullen kunt inleveren. De data worden op deze website bekend gemaakt.

Steun onze actie met een donatie!