als één kind te veel is – hoe erg is dan 52 kinderen per jaar?

 

ALS 1 TE VEEL IS

Wil je echt meehelpen in de strijd tegen kindermishandeling en seksueel geweld bij kinderen ? Meld je dan aan!

als één kind te veel is – hoe erg is dan 52 kinderen per jaar

elke week sterft er een kind als gevolg van kindermishandeling

laten we daar wat aan veranderen

signaleer – meld – en help

 

In de “Nieuwe Kinderwereld” worden kinderen niet mishandeld, niet beledigd of vernederd en zeker niet seksueel misbruikt. Ze maken deel uit van de stoere strijders van Voor de lach van een kind, hun nieuwe familie. De stoere strijders zijn bereid om voor deze stoere kinderen te zorgen als voor hun eigen kinderen en zullen altijd klaar staan om de kinderen te helpen waar dat nodig is.

Ben jij bereid om deze kinderen een nieuwe toekomst te geven en wil je deel uit maken van de realisatie van deze “Nieuwe Kinderwereld“?

Meld je dan aan als stoere strijder en we nemen snel contact met je!

Een gedachte over “als één kind te veel is – hoe erg is dan 52 kinderen per jaar?”

  1. mijn drie kinderen worden in de instellingen ook mishandeld door de beleiding ,het is toch niet meer normaal dat als de kinderen in de instellingen door de beleiding mishandeld worden als ze niet luisterd worden de kinderen door de beleiding in de holding gelegt niet door een maar door meerdere beleiding wandt als een beleiding het niet aan kan wordt er op de pieper getuwdt dan komen er een helle boel beleiding en die legt het kind in de holding lukt dat dan ook niet wordt de politie gebeld en die gaat dan nog ruw met het kind om daarna wordt het kind mee genomen naar de politie buro of het kind wordt dan in de isoleercel of rust kammer of timout ruimte ,maar het is toch niety meer normaal dat hun zo met onze kinderen om gaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *