Elke dag worden in Nederland honderden kinderen emotioneel verwaarloosd! Veel van deze kinderen leven in huiselijk geweld! Bent u dat warme plekje voor kinderen die bang of verdrietig zijn?

Afbeelding1

 

Wil je echt meehelpen in de strijd tegen kindermishandeling en seksueel geweld bij kinderen ? Meld je dan aan!

Wordt stoere strijder!

TEKEN DE PETITIE KINDERMISBRUIK STRAFFEN MELDEN EN VOORKOMEN!

SAMEN GAAN WE DE STRIJD AAN TEGEN ONRECHT BIJ KINDEREN!

“Voor de lach van een kind”  zet zich in om kinderen in Nederland te helpen, omdat alle kinderen het recht hebben op een gelukkige jeugd!

Het aantal  kindermishandeling is inmiddels gestegen tot boven de 350.000 afgelopen jaar – een op de 4 meisjes en een op de 6 jongens wordt voor het 16e levensjaar seksueel misbruik !

Verder leven er  in ons eigen kikkerlandje maar bijna 400.000 minderjarige kinderen in een huishouden met een inkomen onder de lage – inkomensgrens, dat moet niet kunnen in een rijk land als Nederland!

Wekelijks lopen er jongeren weg  van huis of uit instellingen, gemiddeld 2 a 3 per week, en hoewel het grootste deel van deze jongeren binnen enkele dagen weer terecht is zijn er ook veel die niet terug keren!

De zorg van onze kinderen is een zorg van ons allemaal, en allemaal samen kunnen we wat veranderen aan bovenstaande en anderen misstanden!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *