Hallo, ik heet Christine,

christina

mijn papa komt soms ’s nachts mijn

slaapkamer in en raakt me aan op een

manier die raar is, waar ik bang van ben.

Als ik het tegen mama vertel, doet ze

alsof ze me niet hoort en negeert me

door weg te lopen.

Ik heb niemand anders waar ik mijn verhaal tegen kan vertellen.

Is er iemand die me wil helpen alsjeblieft…

Meld je dan aan als stoere strijder en we nemen snel contact met je!

In de “Nieuwe Kinderwereld” worden kinderen niet mishandeld, niet beledigd of vernederd en zeker niet seksueel misbruikt. Ze maken deel uit van de stoere strijders van Voor de lach van een kind, hun nieuwe familie. De stoere strijders zijn bereid om voor deze stoere kinderen te zorgen als voor hun eigen kinderen en zullen altijd klaar staan om de kinderen te helpen waar dat nodig is.

Ben jij bereid om deze kinderen een nieuwe toekomst te geven en wil je deel uit maken van de realisatie van deze “Nieuwe Kinderwereld“?

5 gedachten over “Hallo, ik heet Christine,”

    1. misschien is er een Oma of Opa .. Dokter.. ja je kan overal terecht.. probeer maar even.. en anders bij Jet. die is voor iedereen er ..sterkte verder meisje.. als ik bij je in de buurt woonde dan mocht je het mij vertellen.. dan mocht je bij mij logeren.. tot je papa in de gevangenis zat.. te trekkebekken.. van het puntdraad en de kopspijkers als maaltijd.. want meer is hij niet waard.. groetjes van mij Joke.

  1. Naar kindertelefoon bellen, vertellen aan een leerkracht die jij vertrouwt , of een vriendinnetje in vertrouwen nemen en die kan vragen waar je terecht kan ( vraag haar je naam niet te noemen desgewenst ), of een andere volwassen persoon die je vertrouwt. ‘k Weet niet waar je woont anders zou ‘k misschien een paar links in je buurt kunnen geven. Maar zeker niet zwijgen. Hoe vlugger het gestopt wordt hoe beter .
    Kan je je kamerdeur op slot doen ? Zo ja, doen !

  2. Neem iemand in vertrouwen. Want geloof me het houdt niet vanzelf op. En zorg dat je ook Hulp krijgt voor de pschigise kant. Geloof me dat is nodig de nachtmerrie die begint pas. Sterkte.

  3. Wat vreselijk voor je. Volwassenen horen niet aan kinderen te komen. Het ergste is dat je het niemand kunt vertellen. Iedereen, de huisarts, de juf, of iemand anders die ‘hulp verleent’ heeft meldingsplicht bij jeugdzorg. Als er bij het AMK bekend wordt dat je seksueel misbruikt wordt, komen ze je direct ophalen en wordt je uit huis geplaatst. Het ergste is dat het er dan vaak niet beter op wordt. Naast de zeggenschap over je eigen lichaam, raak je ook je ouders kwijt. Mensen die er voor moeten zorgen dat je straks als volwassen vrouw, veilig in de maatschappij komt. Dat je voldoende vertrouwen hebt in mensen om je heen en ook voldoende kritisch bent om te weten wat je beter niet kunt doen of wie je niet kunt vertrouwen. Het is heel belangrijk dat je dit leert je eigen gezin is de beste basis om dit te leren. Natuurlijk kun je dit niet leren als je vader dingen met je doet die jij niet fijn vindt en die vaders niet met kinderen mogen doen. Ook je moeder kan je dit niet leren als ze de andere kant op kijkt. En toch is het zo belangrijk dat jullie allemaal de hulp krijgen die het mogelijk maakt dat jij je basisvertrouwen in de mensen weer terug gaat krijgen. Dat zal heel moeilijk worden voor je als jeugdzorg je van instantie naar instantie gaat slepen en de ene gezinsvoogd na de andere je dossier over gaat nemen. Als je geen professionele hulp krijgt, die jij en je ouders zo keihard nodig hebben. Het zal vreselijk moeilijk voor je zijn om jezelf terug te vinden als BJZ €90.000 per jaar in zijn eigen zak steekt, in plaats van het te besteden aan degenen die het nodig hebben, jij en je ouders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *