ALLE KINDEREN HEBBEN HET FABELACHTIGE VERMOGEN ZICHZELF IN ALLES TE VERANDEREN WAT ZE MAAR WILLEN.

Afbeelding16ALLE KINDEREN HEBBEN HET FABELACHTIGE VERMOGEN ZICHZELF IN ALLES TE VERANDEREN WAT ZE MAAR WILLEN.

Hierdoor kunnen ze seksueel misbruik of mishandeling zo ontzettend goed verbergen voor hun omgeving.

Een dierbare vriendin van me liep na het misbruik door opa, huppelend de keuken in om vrolijk aan oma te vragen wat ze gingen eten… hierdoor leefde ze 10 jaar lang in diepe eenzaamheid en heeft nu, 30 jaar later nog dagelijks problemen met wat haar is aangedaan….

Een andere lieve vriendin werd geslagen, geschopt en vernederd door haar ouders. Op school was ze echter gewoon een meisje zoals alle anderen… niemand merkte iets van haar angst en pijn….

“Voor de lach van een kind”  zet zich in om kinderen te helpen, omdat alle kinderen het recht hebben op een gelukkige jeugd!

Het aantal  kindermishandeling is inmiddels gestegen tot boven de 350.000  afgelopen jaar – een op de 4 meisjes en een op de 6 jongens wordt voor het 16e levensjaar seksueel misbruik !

Verder leven er  in ons eigen kikkerlandje maar bijna 400.000 minderjarige kinderen in een huishouden met een inkomen onder de lage – inkomensgrens, dat moet niet kunnen in een rijk land als Nederland!

Wekelijks lopen er jongeren weg  van huis of uit instellingen, gemiddeld 2 a 3 per week, en hoewel het grootste deel van deze jongeren binnen enkele dagen weer terecht is zijn er ook veel die niet terug keren!

De zorg van onze kinderen is een zorg van ons allemaal, en allemaal samen kunnen we wat veranderen aan bovenstaande en anderen misstanden!

Kom jij uit Schouwen Duiveland en wil je echt meehelpen in de strijd tegen kindermishandeling en seksueel geweld bij kinderen ? Meld je dan aan!

Wordt stoere strijder!