Als jij geen waardering toont aan degene die het verdienen, Zullen zij stoppen de dingen te doen die jij waardeert!

als jij

Als jij geen waardering toont aan degene die het verdienen,

Zullen zij stoppen de dingen te doen die jij waardeert!

“Voor de lach van een kind”  zet zich in om kinderen in Nederland te helpen, omdat alle kinderen het recht hebben op een gelukkige jeugd!

Het aantal  kindermishandeling is inmiddels gestegen tot boven de 350.000  per jaar – een op de 4 meisjes en een op de 6 jongens wordt voor het 16e levensjaar seksueel misbruik !

Verder leven er  in ons eigen kikkerlandje maar bijna 400.000 minderjarige kinderen in een huishouden met een inkomen onder de lage – inkomensgrens, dat moet niet kunnen in een rijk land als Nederland!

Wekelijks lopen er jongeren weg  van huis of uit instellingen, gemiddeld 2 a 3 per week, en hoewel het grootste deel van deze jongeren binnen enkele dagen weer terecht is zijn er ook veel die niet terug keren!

Elke week besluiten ongeveer 2 jongeren uit het leven te stappen, veel van hen kunnen de druk van het moeten presteren en het pesten door anderen niet langer aan!

De zorg van onze kinderen is een zorg van ons allemaal, en allemaal samen kunnen we wat veranderen aan bovenstaande en anderen misstanden!

 ”Voor de lach van een kind”  wil graag de schakel zijn tussen individuen en organisaties die zicht inzetten om diverse misstanden met kinderen aan te pakken. Wij willen dat doen door hen met raad en daad bij te staan – door te helpen met het creëren van een website, het promoten van de actie, mee gaan met demonstraties (en zodra dit mogelijk is, ook met financiële ondersteuning)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *